top of page

sön 22 okt.

|

Studieförbundet Vuxenskolan på Biogränd

Föreläsning hos Oskarshamn fotoklubb

Seminarium om att använda komposition inom fotograferandet

Tid och plats

22 okt. 2023 14:00 – 18:00

Studieförbundet Vuxenskolan på Biogränd, Biogränd 1, 572 30 Oskarshamn, Sverige

Om evenemanget

För att fortsätta det samarbete som initierades i somras mellan klubbarna genom båtresan till Blå Jungfrun vill vi i Oskarshamns Fotoklubb bjuda in till en gratis föreläsning om komposition som verktyg. Vi kommer att gå igenom olika delar av tankesätt och praktiska verktyg du kan använda dig av för att bygga upp din bild och när du fotar.

Tanken är att ge dig inspiration och exempel som du kan använda direkt i ditt fotande. Det jag har jobbat med i denna presentation är att sortera kända teorier och modeller på ett logiskt sätt så att du kan få en överblick. Vi kommer att eftersträva en givande dialog och ett bra samtal om hur du kan utveckla dig inom detta område.

Denna inbjudan går till fotoklubbarna i Vimmerby Ankarsrum, Västervik, Öland, Kalmar och Mönsterås. Sen är givetvis medlemmarna i Oskarshamns Fotoklubb inbjudna.

När: Söndagen den 22/10 klockan 14-18 Var: Studieförbundet Vuxenskolan på Biogränd i Oskarshamn.

Anmälan: Via mail till kent_karlsson@telia.com 

Helt gratis! Det du står för är resan upp till Oskarshamn! Samåk gärna om ni kan. OFK bjuder på fika under träffen!

Till medlemmar i Ölands FK; om du anmäler dig direkt till Oskarshamns adress enligt ovan bör du också meddela till Helene Jermer så vi vet hur många vi blir från vår klubb.

Allergier: Vet du med dig att det är något du vill dela om detta inför fikat så skriv gärna detta i mailet. Gluten, Laktos mm så kan vi fixa alternativ. Alternativ till kaffe ser vi som saft, the och något kolsyrat och detta kommer vi ha.

Kent Karlsson Ordförande i OFK

Dela detta evenemang

bottom of page