top of page

Ordförande har ordetNu har årets utställning på Himmelsberga museum kommit till ända. Igår plockade vi ner alla bilder. Tack alla som med på den trevliga grillstunden. Det var många som strömmade genom lokalen i år. Strax över 1100 personer fick njuta av våra fina bilder. Det var många intressanta diskussioner med besökarna och många kommentarer kring hur fin utställning var. Jag tycker att detta kan vara en eloge till oss och det medvetna arbetet vi la ner på att skapa en intressant och spännande utställning. Framförallt vill jag rikta ett mycket stort tack till Marina Tinnert vars värdefulla kunskap och erfarenhet bidrog till få till att skapa en miljö som upplevdes öppen och inbjudande.


Det gick tyvärr inte lika bra med försäljning av bilder i år (bara en såld), men som sagt, många uppskattade fotografierna. Vi kommer till hösten att samla klubben (och framförallt de som ställde ut) till ett uppföljningsmöte för att prata om lärdomar och hur vi upplevde utställningen. Detta gör vi tillsammans med Marina Tinnert. Vi kommer också att skriver ihop en redogörelse som beskriver hela projektets genomförande. Jag vet att klubben har vid flera tillfällen genomfört framgångsrika projekt tidigare och jag tänker att detta kan fungera som ett exempel på och en guideline för framtida projekt och samarbeten. Inte minst för det som kommer våren 2026.


Styrelsen kommer snart att ha möte för att bl.a. planera höstens aktiviteter. Mer om detta kommer ni att kunna se på hemsidan. Närmast förestående är workshopen med Foto Magica och Mattias Sjölund slutet av augusti. Ni som är anmälda vet vilka ni är😊.


Jag önskar er en fortsatt trevlig sommar och vi hörs och ses🌞

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page