top of page

Ordförande har ordet

Jag börjar med att erkänna att kameran kommer inte fram särskilt ofta så här under sommaren. Det finns egentligen ingen ursäkt, bara det att jag inte känner samma inspiration när allt omkring är bara grönt. Här finns det anledning att att utmana sig själv och hitta lite projekt som jag vanligtvis inte ger mig på. Få se vad det blir.


Det betyder inte att det inte händer spännande saker framöver. Som alla vet är det snart dags för utställning på Himmelsberga. Ska bli riktigt spännande att se hur fotograferna har tolkat temat "Öländska kustlandskap". Dessutom har vi som sagt fått hjälp med hur vi kan tänka kring hängningen. Jag tror att det kan bli en rolig och givande utställning. Vi kanske ses på vernissage den 22 juni? Förresten, om du vill hjälpa till med bemanningen är det bara att höra av sig. Kolla gärna på mailet du fick för några dagar sedan.


Nu går det att se resultaten från årets Riksfotoutställning som gick i Lerum. Alla antagna bilder och motiveringar hittar du på följande länk, https://www.svenskfotografi.org/rifo/riksfototraffen/


På tal om Riksfotoutställning, så fick de som var med på senaste Innemöte att Ölands fotoklubb kommer att vara arrangör för just denna år 2026. Det är stort och det kommer att ge oss möjlighet att visa upp allt det fina Öland har att erbjuda. Också väldigt spännande och utvecklande för klubben. Naturligtvis kommer det att innebära en massa arbete, dock är jag övertygad om att vi har både viljan och energin att klara av det.


Om du befinner dig i Mörbylånga under juni, titta då gärna in på Söder Bönor. Där hänger min utställning "Vatten och Intima Landskap". God fika finns det också😊


Ha en fortsatt fin sommar🌞🌻

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tuvull

Comments


bottom of page