top of page

Ordförande har ordet

Sitter här på mitt hotell i Ljubljana och tar igen mig efter några intensiva och sköna dagar med fotografi. Imorgon påbörjar jag min långa tågresa hem. Slovenien levererar! Fantastiskt landskap som bjöd på solupp- och nedgångar med härligt ljus, mäktiga berg, djupa raviner, rusande forsar och vattenfall. Vi var ett gäng på 7 personer under guidning av Mattias Sjölund och Martin Rak.Innan dess var vi ett gäng som spenderade helgen 3-5 maj i Skåne. Närmare bestämt Söderåsen med omnejd. Trevligt sällskap och roligt foto. Mer om detta kommer snart under Utflykter på hemsidan.


Just nu är vi 7 intressenter som vill ställa ut på Stenhallen juli 2025. Det skulle vara bra om vi kunde få ett antal till att vara med. Då kan vi få ner kostnaden per medlem. Passa på att vara med att ställa ut dina bilder under högsäsongen i Borgholm. Anmäl ditt intresse till info@olandsfotoklubb.se.


Sen skulle jag vilja slå ett slag för en av våra medlemmar, Klas Remahl. Han kommer att ha en utställning på Stenhallen, den 7-13 juni.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

17 maj

Comments


bottom of page