top of page

Ordförande har ordet

Nu kommer värmen och lövsprickningen har börjat. Snart är det dags att fånga det skira gröna med våra kameror. Redan nu har vi sett att många har hittat fina blommotiv.


Vid senaste styrelsemöte utsågs klubbens tävlingsledare. Föga förvånande blev det Sören Carlsson, som gärna fortsätter med uppgiften. Eftersom vi även fortsättningsvis kommer att göra bildbedömningar åt andra klubbar, behöver vi medlemmar som gärna deltar i arbetet. Vill du vara en av dem, hör gärna av dig till Sören, carlssonsoren@telia.com snarast. När vi har fått ihop ett antal deltagare, kommer vi att ordna en träff där vi diskuterar mer grundläggande kring bildbedömning för att ge alla en bra grund att stå på.


Som meddelats tidigare kommer vi att ställa ut på Himmelsberga även i sommar. Vi har skapat en arbetsgrupp som kommer att jobba med förberedelserna för utställningen. I år kommer vi också att ta hjälp av en curator, nämligen Marina Tinnert. Hon kommer att bistå med all sin kunskap och kompetens kring att hänga en utställning. Vi tänker att vi vill ha ett mer enhetligt uttryck i utställningslokalen, och där tror vi att Marina har mycket att delge oss. Vi återkommer med mer information om förutsättningarna för utställningen.


Vi ser även längre framåt i tiden vad gäller olika utställningsmöjligheter. Vi har varit i kontakt med Ulrica på Galleri Stenhallen i Borgholm om att ställa ut sommaren 2025. Helst under månaderna juni/juli. Än så länge finns det plats. Alla detaljer kring kostnader och avtal är inte klara. Men de två lokalerna, Stenhallen övre och Stenhallen nedre, blir tillgängliga för en kostnad på 5000 kr/vecka resp 10000 kr/vecka. Vi behöver nog vara lite på hugget för att garantera plats. Eftersom vi inte har ett innemöte inplanerat förrän juni, vore det bra om ni hör av er med tankar eller om viljan att vara med. Kommentera gärna här i bloggen.


För den uppmärksamme, så kanske du har noterat att menyraden högst upp på hemsidan har ändrat utseende. Jag har försökt göra det mer tydligt var man kan hitta saker.


Ha det fint och njut av våren😊51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

17 maj

Commentaires


bottom of page